LEGO Robotika – Építőmester

A robotikaoktatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, aminek több oka is van: amellett, hogy nagyon izgalmas (ki ne szeretne Lego robotokat építeni?), aktívan hozzájárul olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztéséhez, mind együttműködés és a csapatmunka, a projektszemléletű gondolkodás és a kreatív problémamegoldás. A gyerekeknek lehetőségük adódik arra, hogy Lego robotokat építsenek, ami egy szuper kis elfoglaltság a számukra, hiszen itt azt az időt amit különböző elektronikai eszközök használatával töltenének, most hasznosítani lehet nálunk. Vannak akik az építés miatt kedvelik jobban a robotikát és még maguk sem tudják, de a műszaki érdeklődésük kezd kibontakozni, de vannak akiket a játékos programozás része motivál legjobban. A mi célunk az, hogy barátságos környezetben, játszva tanulhassanak a gyerekek, hiszen úgy gondoljuk a tanulás egyik alapfeltétele az, ha közben jól is érezzük magunkat. A hétköznapokban előforduló automatizált eszközöket építhetnek a gyerekek, ezzel jobban megismerve azok működését és felépítését.

Az épitőmester fokozat Lego robotika tanfolyamunk második modulja, azok a diákok számára kik már tudják az alapokat. Intenzivebb és komplexebb modelek elkészítésén  dolgozzanak a diákok, való életből vett jármüvek, szerkezetek lemodelezésével. A földtől indulva a képzés végére egészen az űrbe “repitjük” diákjainkat.

1 Hónap

1
1. Alkalom – Szélerőmüvek
2
2. Alkalom – Oljajszivatyú
3
3.Alkalom – Robot kar
4
4. Alkalom – Lift

2 Hónap

1
5. Alkalom – Kutató tengeralatjáró
2
6. Alkalom – Bányász vasút
3
7. Alkalom – Helikopter
4
8. Alkalom – Repülés 01

3 Hónap

1
9. Alkalom – Repülés 02
2
10. Alkalom – Tűzoltó autó
3
11. Alkalom – Targonca
4
12. Alkalom – Daru

4 Hónap

1
13. Alkalom – Mars Rover
2
14. Alkalom – Naprendszer, Űrháború
3
15. Alkalom – Droid
4
16. Alkalom –Space fighter

5 Hónap

1
17. Alkalom – Mühold
2
18. Alkalom – Landolás
3
19. Alkalom – Bolygójáró
4
20. Alkalom – Félévzáró feladat
Természetesen, időnként nyiltnapokat szervezünk. Ezeken az eseményeken mindenki kiprbólhatja magát és eldöntheti szeretné-e folytatni?
Természetesen, abban az esetben ha valaki nem túd résztvenni egy adott órán amenyiben előre jelzia tanárral egyeztetve be lehet pótolni egy más időpontban. (Havi 1 alkalmat)
Nem, semmilyen előképzettség, vagy informatikai tudás nem szükséges. Programozni bárki tud, ha elég kitartó, mindenképp meg kell próbálni!
épitőmester diákjainkat tudásszint alapján osztjuk egy csoportba. Amennyiben van rá igény és a jelentkezések alapján lehetséges, barátokkal vagy ismerősökkel is lehet egy csoportban kezdeni.
Igen, a kurzus indulása után még 3 hétig van lehetőség csatlakozni a csoportokhoz. Aki ebben az időszakban csatlakozik, annak pótlást biztosítunk, hogy felzárkódhasson a csoport többi tagjához
Igen, bár ez nem gyakori 🙂 Ebben az esetben szeretettel visszavárjuk a diákot ha meggondolná magát vagy más képzésünk után érdeklődne. A kezdő diákok csak az első havi befizetésre kötelesek megszakitás esetén.

..

Beiratkozott: 59 diák
Időtartam: 5 Hónap
Előadások: 20
Szint: Kezdő

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Layer 1
Bejelentkezés Categories
hu_HUMagyar
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.