LEGO Robotika – Újonc

A robotikaoktatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, aminek több oka is van: amellett, hogy nagyon izgalmas (ki ne szeretne Lego robotokat építeni?), aktívan hozzájárul olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztéséhez, mind együttműködés és a csapatmunka, a projektszemléletű gondolkodás és a kreatív problémamegoldás. A gyerekeknek lehetőségük adódik arra, hogy Lego robotokat építsenek, ami egy szuper kis elfoglaltság a számukra, hiszen itt azt az időt amit különböző elektronikai eszközök használatával töltenének, most hasznosítani lehet nálunk. Vannak akik az építés miatt kedvelik jobban a robotikát és még maguk sem tudják, de a műszaki érdeklődésük kezd kibontakozni, de vannak akiket a játékos programozás része motivál legjobban. A mi célunk az, hogy barátságos környezetben, játszva tanulhassanak a gyerekek, hiszen úgy gondoljuk a tanulás egyik alapfeltétele az, ha közben jól is érezzük magunkat. A hétköznapokban előforduló automatizált eszközöket építhetnek a gyerekek, ezzel jobban megismerve azok működését és felépítését.

Tanfolyamunkat szakkör jelleggel, hétköznap délutáni időpontokban tartjuk, heti 90 percben . Gyere el ingyenes nyílt óráinkra, hogy te is megtapasztald, milyen robotot programozni! Szeretettel vár kis csapatunk. 

1 Hónap

1
1. Alkalom – Megismerkedés a lego WeDo 2.0 készlettel/ Bemutató Leckék
2
2. Alkalom – Mi mozgatja a tárgyakat?
3
3. Alkalom – Hogyan tud gyorsabban haladni egy autó?
4
4. Alkalom – Milyen tényezők teszik ellenállóvá a szerkezeteket a földrengésekkel szemben?

2 Hónap

1
5. Alkalom – A békák élet ciklusai
2
6. Alkalom – Kreatív óra / programozás gyakorlatok
3
7. Alkalom – Növények és beporzók
4
8. Alkalom – Hogyan szervezhetünk biztonsági küldetést egy időjárási veszélyhelyzet után?

3 Hónap

1
9. Alkalom – Szelektív hulladékgyüjtés és újrahasznosítás
2
10.Alkalom – Tárgyak megragadása
3
11. Alkalom – Kreatív óra / programozás gyakorlatok
4
12. Alkalom – Holdjáró

4 Hónap

1
13. Alkalom – Üzenetek küldése / Morzekód
2
14. Alkalom – Vulkán riasztás
3
15. Alkalom – Tengerek tísztántartása
4
16. Alkalom – Munkagépek

5 Hónap

1
17. Alkalom – Kreatív óra / programozás gyakorlatok
2
18. Alkalom – Vénusz csapdája
3
19. Alkalom – Modulzáró Feladat 1/2
4
20. Alkalom – 19. Alkalom – Modulzáró Feladat 2/2
Természetesen, időnként nyiltnapokat szervezünk. Ezeken az eseményeken mindenki kiprbólhatja magát és eldöntheti szeretné-e folytatni?
Természetesen, abban az esetben ha valaki nem túd résztvenni egy adott órán amenyiben előre jelzia tanárral egyeztetve be lehet pótolni egy más időpontban. (Havi 1 alkalmat)
Nem, semmilyen előképzettség, vagy informatikai tudás nem szükséges. Programozni bárki tud, ha elég kitartó, mindenképp meg kell próbálni!
Kezdő diákjainkat életkor alapján osztjuk egy csoportba. Amennyiben van rá igény és a jelentkezések alapján lehetséges, barátokkal vagy ismerősökkel is lehet egy csoportban kezdeni amenyiben nem túl nagy a korkülömbség.
Igen, a kurzus indulása után még 3 hétig van lehetőség csatlakozni a csoportokhoz. Aki ebben az időszakban csatlakozik, annak pótlást biztosítunk, hogy felzárkódhasson a csoport többi tagjához
Igen, bár ez nem gyakori 🙂 Ebben az esetben szeretettel visszavárjuk a diákot ha meggondolná magát vagy más képzésünk után érdeklődne. A kezdő diákok csak az első havi befizetésre kötelesek megszakitás esetén.

2022 - ben induló csoportunkba való jelentkezéshez 2022. Máj 5. ig kell kitölteni a jelentkezési űrlapotés azt követően felveszük önnel a kapcsolatot.

Beiratkozott: 61 diák
Időtartam: 5 Hónap
Előadások: 20
Szint: Kezdő

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Layer 1
Bejelentkezés Categories
hu_HUMagyar
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.